onsdag 3. august 2011

Min første pengepremie…

En av dagene i sommer med godvær var 9. juli og da reiste undertegnede ned til Svullrya på Grue Finnskog for å delta i Finnskogen Duathlon. Først 40 km sykling og deretter 6 km terrengløp. Det var vel ikke akkurat av de største idrettsarrangementene, men det til tross så var det ei veldig fin løype og god steming blant alle de 11 deltagerne (+ 5 barn i kort løype)...
Starten gikk og etter ei snau mil måtte jeg bare innse at de fleste andre nok også denne gangen var i hakket bedre form... Etter drøyt 2 timer kom jeg til mål og var egentlig ganske godt førnøyd med egen innsats. Siden jeg imidlertid viste jeg var litt "baki leksa" så tenkte jeg at her var det ingen grunn til å vente på premieutdelingen, så jeg pakket derfor sakene ganske kjapt og startet på hjemreisen.
Overraskelsen var derfor stor da jeg i går, den 2. august, mottok brev i posten med vedlagt resultatliste og premie. Premien var en sjekk, fra Grue Sparebank, pålydende 100,- kroner. Endelig har jeg fått min livs første pengepremie :-) Ikke dårlig etter å ha blitt nummer 4 (av 5) i klassa og nummer 6 (av 9) totalt blant herrene... Begynte etterpå å tenke på at de kanskje syntes litt synd på meg, som tross alt hadde kjørt over 4 timer med bil for å være med på denne konkurransen. Så jeg har landet på den konklusjon at de bare ville støtte meg med litt bensinpenger, sånn at jeg også kommer tilbake neste år :-)
Men en ting er sikkert, denne sjekken kommer aldri til å bli innløst. Denne skal rammes inn og henges opp på den fineste plass i stua, sånn at jeg i tunge stunder kan se på den, smile og tenke at det er ikke er alle som har vært så gode at de har vunnet pengepremier :-)

4 kommentarer:

  1. Det er mange spørsmål som melder seg i forbindelse med denne pengepremien også:
    - Må jeg oppgi og betale skatt av beløpet..?
    - Burde vi i BIPP ha en bestemmelse om at pengepremier skal overføres til klubbkassa og brukes, som resten av pengene, til felles fest og moro..?
    - Burde jeg, særlig i disse dager, gi pengene til et veldedig formål og vil jeg da plutselig kunne få skattefradrag av pengene..?
    Alt om dette, og mere til, får du vite i neste episode av Finnskogen Duathlon....
    PS!! I alle fall er det bra at dette ikke skjedde for 70 år siden. Da hadde jeg blitt ansett som proff og mistet muligheten til noen gang å kunne deltatt i OL :-)

    SvarSlett
  2. Lite å gjøre på jobben nå skjønner jeg....;-)

    SvarSlett
  3. Jepp... Du også skjønner jeg ;-)

    SvarSlett
  4. Je???? har ferie je!! Sitt å pjalle slik som er forventa!! ;-)

    SvarSlett