tirsdag 10. april 2012

Treningsplan sesongen 2012.

Nå er tiden kommet for å lage en treningsplan for 2012 sesongen. Flere av oss har startet opp med en del rolige turer i forbindelse med påsken og lagt et bitte lite grunnlag før snøen igjen dalte ned. Vi satser på at vær og føreforholdene blir bedre fra neste uke, og tenker å starte fellestreninger fra tirsdag 17.april. I den forbindelse vil vi gjerne ha noen innspill fra dere som er med og har tenkt til å være med på våre turer om hvordan treningene bør legges opp, hvilke turer som er ønsket (da særlig søndagsturene) etc.etc.. Bruk kommentarfeltet under til å komme med konstruktive innspill. Håper flest mulig møter opp på våre treninger. Her er det stort sprang på formen blandt folk, så ikke vær redd for å møte opp om du mener formen er for dårlig. Undertegnede kan ikke påberope seg å være i toppform, men har da hengt med så langt uten å få hjertestans og åndenød. Langturene på søndagene vil bli gjennomført med lav puls og dertil rolig tempo, så MØT OPP!
Er det for store forskjeller på formen blandt de oppmøtte, deler vi oss heller i to puljer!

7 kommentarer:

  1. Vi synes det er veldig fint hvis det fortsatt legges opp til intervall-trening i Feiringbakken/Åsroveien, og ellers er vi glade for alle turer som går nordover... Hilsen Bipp/avd Vingrom

    SvarSlett
  2. Hei sann. Jammen bra med en tilbakemelding altså. Det er ikke satt opp noe i Feiringsbakken, men noen intervalløkter i Åsroa og faktisk en oppover mot Vingromsåsen. Ellers er det bare å hekte seg på turer andre steder også, og turene i kalenderen er jo ikke alldeles helt urokkelige heller. De er kun forslag som det kan endres på ved oppmøte hvis noen har bedre alternative ruter. Derfor fint at det kommer ny input da vi som har lagt opp turer kanskje har kjørt oss litt fast i gamle vaner!
    FINT MED LITT HJEELP!

    SvarSlett
  3. Åsrovegen og oppover mot Vingromsåsen høres veldig bra ut for der er det mulighet for å kjøre lenger drag enn i Feiringsbakken :-) Ellers veldig enig i at vi nok har kjørt oss inn i litt gamle vaner og med fordel kan prøve noen nye turer nordover. Hadde en fin tur rundt om Hunderfossen i fjor og den kan gjerne tas en gang også i år og siden den går på asfalt hele veien er den fin om våren eller når det regner :) Så har vi flere veier innover ved Burmavegen - Amerikavegen vi ikke har kjørt, samt over kjølen fra Døsen til Vingnes. Forslag fra meg om at BIPP avd Vingrom tar ansvar for 3-4 av langturene i sommer og at vi da bare sykler bortover til Vingrom og de legger opp planen derfra :-)

    SvarSlett
  4. Vi har god erfaring med intervalløkter i Torpaveigen fra ferista og oppover :)
    Når det gjelder langturer nordover skal vi nok klare å finne noen bra turer, blir fort LANGturer når dere først skal sykle fra Biri, men så spreke som dekk er så går det vel bra.

    SvarSlett
  5. Ordentlige LANGturer trengs for min del iallefall... Formen er dårlig og det svirrer sterke rykter om at du trener som en tulling, så da tenkte jeg at vi med disse turene kanskje fikk hentet inn litt av forspranget ditt... :-)

    SvarSlett
  6. Jeg kan bekrefte at jeg trener som en tulling :)

    SvarSlett