søndag 16. september 2012

Lasse Solberg tatt opp som nytt BIPP-medlem!!

Lasse ble i forbindelse med årets Rebustråkk tatt opp som nytt BIPP-medlem. Lasse var bare en smågutt når han i 2005 ble med oss "gamlingene" i BIPP å sykle. Da syklet han Birkebeinerrittet tre år på rad og han syklet også Lillehammer-Oslo et par ganger i samme tidsperiode. Så hadde han nok et par år uten særlig mye sykling, før han i fjor plutselig dukket opp igjen på treningene våre :-)  I år har han vært med på mange treninger og de par siste årene har han også blitt gammel nok til å være med på festene. Vi er glade for at Lasse nå har blitt medlem i BIPP og ønsker han hjertelig velkommen i gjengen!!

Når det gjelder Rebustråkket hadde arrangørene Oddrun og Gunnar Johan laget ei veldig fin løype med mange morsomme oppgaver, og etterpå var alt lagt til rette for at det på kvelden ble en skikkelig fest :-)  Uten at alt for mye skal røpes fra festen kan vi si såpass som at de nye deltagerne (les Erland og Arild) gir like mye gass på fest som de før i sommer har gjort på sykkelen!!
Her noen bilder fra tråkket:
Hele bøtteballetten klar til Rebustråkk 2012!

The Winners!
                                                                   Og nedover her, resten.....

Spagetti/ølboxbæring!








                                                                                                                                                                                            

10 kommentarer:

  1. Hei

    Takk for sist, artig :-)
    Fine bilder, har du ikke flere a. Ble det ikke tatt ett av hvert lag ? Gina

    SvarSlett
  2. Hei, og takk for sist:-) Det var kjempe gøy, veldig bra løype og meget morro, tusen takk til mine tre lagmedlemmer som "dyttet" meg... hehe :-))

    SvarSlett
  3. Veldig gøy både ritt og fest også i år :-) Vil tro det er Hans Ole som har lagt ut bilder, så oppfordringen om flere bilder støttes fullt ut :-)

    SvarSlett
  4. Æ itte bære bære detti her altså. Slettes itte noe schelleribehændlingsprogram denne Googlebloggen. Her er alikavæl noen bilder til beskuelse. Fin gjeng egentlig. Pen norsk ungd...

    SvarSlett
  5. Artige bilder. Tusen takk. Hans Ole.
    Løypa i år var topp,er viktig
    å ha igjen litt krefter til festen også
    ikke sant ? Gina

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk for det Gina. Viktig at det er en løype for alle, og at alle kommer helskinnet til mål. HØRER DU OLE ANDERS!!!

      Slett
    2. Ole skal ikke begynne med downhill Lund19. september 2012 kl. 20:35

      Jadajada, men når man har såpass med airbager som meg så vil det som regel gå bra i den farten jeg befinner meg i :-).Men henger meg på de som likte løypa, den var fin :-))

      Slett