fredag 1. januar 2010

Rebustråkket 2005


RebusTråkket 2005:
Arrangør av det første rebustråkket var Kjellis og Birgitte, som i tillegg hadde fått med seg Kristin, Tone og Terje til å hjelpe til på postene. Med knall sol og fine forhold lå alt til rette for at dette skulle bli en suksess. Det var 14 aktive tråkkere, som ble fordelt på 4 lag. Startrekkefølgen ble avgjort etter en god gammeldags kombinasjon av øl-stafett og snurre rundt pinne, hvor særlig enkelte av damene viste at de er gode til å svelge unna….
Fra starten i hagen til Kjellis gikk løypa opp til Myrvang hvor deltagerne måtte gjennom en spørrekonkurranse med fokus på sykling og pjalling. Det var flere som viste imponerende kunnskap om så vel sykkelresultater som blanding av drinker.
Neste stoppested var Honne hvor en på hvert lag skulle spise så mange Bamsemums som mulig på ett minutt. Rett før posten møtte Bjørn panseret på en gammel Saab og selv om sykkelen ble ødelagt gikk det heldigvis bra med Bjørn. Han måtte riktignok bryte konkurransen, men kom sterkt tilbake alt på festen om kvelden. På posten var det Stig som imponerte mest med 8 bamsemums….
Deretter bar det ned Kjærlighetsstien til neste post på Kremmerodden. Der stod Birgitte klar å serverte Apfel Corn, samt at deltagerne fikk i oppgave å bade i Mjøsa. 11 av de 14 deltagerne tok utfordringen og kastet seg ut i det kalde vannet før de måtte sykle videre…
Siste post var plassert på Madshus og som seg hør og bør så måtte deltagerne der ta en felles Bånn-ski. 4 glass montert på en ski ble velfylt med Jägermeister og så var det bare å løfte skia og alle måtte bare svelge unna….
Derfra gikk turen opp til mål hvor slitne deltagere fort fant kjølebagen og fikk i seg noe kalt drikke… Resultatene ble som følger:
1. Anne Lise, Stig, Kupper og Oddrun. Tid 28.51
2. Bjørn O, Jane og Yngve. Tid 32.17
3. Ole Anders, Nina og Roy. Tid 34.54
4. Kjell, Gina, Hans Ole og Kathinka. Tid 36.35

Med dette var første del av RebusTråkket unnagjort og det var klart for bankett!

Banketten skal vi ikke si så mye om, men det ble nok en hard søndag de fleste. Vi startet opp med god mat, premieutdeling og masse humor. Etter hvert tok vel pjallingen og dansing over og den varte til tidlig søndag morgen…. Lite materielle skader, særlig ut fra hvordan det så ut etterpå, men et par ribbein gikk på en av deltagerne. Men såpass bør det være på en bra fest!

1 kommentar: