fredag 1. januar 2010

Rebustråkket 2007

Lørdag ble Rebustråkket arrangert for 3.gang. Anne Lise og Oddrun hadde gjort en utmerket jobb som arrangører og vartet opp med et variert program som seg hør og bør. Tradisjon tro åpnet tråkket med en ølstaffett med en liten vri i forhold til snurre-pinne-varianten. Denne gang var det flatbrød som stod på menyen. Skal si det var godt med øl etter å ha spist ei plate med flatbrød så fort det går an, og aldri har vel ølen glidd så lett ned.
Løypa gikk så videre til Melby hvor vi måtte svare på diverse spørsmål. Deretter tråkket vi oss i vei ned til Ramsrud. Denne posten tror jeg de fleste synes var tråkkets høydepunkt. Her var det rullatorkjøring som stod på programmet. Først en bånnski med Jäger, og deretter full fart nedover bakken i en rullator-staffett. Tror ikke hjelpemiddelsentralen hadde hatt noe service på denne på 15 år, så bremsene fungerte heller dårlig, men ingen kjørte ut og de fleste av oss gleder seg nok til å rulle rundt på en slik når pensjonisttilværelsen kommer.
Neste post skulle en Birkensekk (3,5 kg) fylles med dertil egnet fyllmasse. Her varierte prestasjonene mye, og de fleste lagene ville nok syklet rund med alt for mye vekt i sekken, men et av lagene kom på 3,8kg, noe som tyder på god beregning eller en god porsjon flaks.
Deretter gikk turen ned til Riggen. Der var det også en stafett på programmet med Jäger, vaffelsteking/spising og til slutt en balansetest på sykkelen. Her varierte prestasjonene mye, og Yngve tok en soleklar seier med sine 14 sekunder. Dette bør vi bli bedre på!!!
Deretter gikk turen i mål og siste post som var en smakstest av edle og uedle dråper. Etter å ha smakt på 5 varianter av sterke og mindre sterke dråper, var flere av oss mer eller mindre klar for å ta fatt på festen senere på kvelden.
Morsomt og innholdsrikt er vel en korfattet oppsummering av årets rebustråkk.
Festen på Jegerheim skal vi ikke si så mye om, men vinneren av tråkket ble kåret. Lag nummer tre (Gina, Yngve og Hans Ole) stakk av med seieren.

Vinnerlaget i Rebustråkket 2007: Gina, Hans Ole og Yngve.


Her tar de en shotski på den ene posten:


Deretter ble mat og drikke servert og flere priser ble delt ut.
Årets BippVIP(ny pris av året) ble Nina. Prisen henger høyt, og Nina var et soleklart valg i og med at hun bl.a er den eneste Bipper som noen gang i et ritt har klart og klatre helt til topps! Gratulerer!
Årets Marie Dahl (også ny av året) gikk til Kjell. Begrunnelsen her får vi beholde internt i klubben. Gratulerer til Kjell også!

Årets BIPP VIP: Nina!




Vinner av tidens første "Marie Dahl-pris": Kjell

Etter priser og mat tok pjallingen og dansingen over, og festen varte ut i de små timer!

Vi takker Anne Lise og Oddrun for et godt gjennomført arrangement og gleder oss som noen unger til neste år!

1 kommentar: