mandag 11. juni 2012

God innstas av BIPP i ballbingecupen.

Lørdag stilte BIPP med et på papiret kjempegodt lag i Ballbingecupen i Biri Idrettspark. OleA, AnneL, HansO, GunnarJ, Arild og JanO kastet seg med dødsforakt inn i første kamp og knuste all motstand. OleA hadde tatt på seg skylappene og glemt at han har bikket 40 for lenge siden. Han var høyt og lavt i målområdet og stengte i stor grad buret for innkommende skudd. Det viste seg da kampen var ferdig at han hadde fått seg ei skikkelig HØNE selv om Oddrun ikke var med. Dette med det resultat at HansO måtte steppe inn i buret i resten av kampene og Kjellis måtte hoppe inn som superreserve. Dette førte til at vi i neste kamp kom noe bakpå da HansO har innfinni seg med at han er over 40 og ikke var riktig så ungdommelig i sitt spill og klarte ikke i samme grad å stenge buret. HansO våknet etterhvert i buret, og vi surfet oss inn til en kvartfinale, noe som vi var veldig godt fornøyd med. Når sant skal sies, så tapte vi kun to kamper, og dette var mot finalelagene. BjørnG og Magnus ledet teamet gjennom kampene med stålkontroll og hadde full oversikt over alt som skjedde. God innsats av hele gjengen!


Søndag var det langtur om Redalsetra, Nettåsen, Landåsbygda og Skyberg som stod på programmet. Gledelig var det at HØNA til Hr.Lund ikke var verre enn at han var med på hele turen uten problemer. Vi kjempet oss igjennom tett skog og ukjent terreng. Lasse som kjører med ungdommelig overmot, gikk skikkelig på trynet da vi plutselig skulle inn på en avsidesliggende sti. Et par skrubbsår i ansiktet og et lite blått øye ble resultatet, men ellers gikk det bra med gutten. Vi kom til slutt hjem til Biri ca.5 timer etter vi startet fra kiosken. Kjempefin tur ble det.

6 kommentarer:

  1. Takk for en fantastisk innsats folkens!!
    Det må også nevnes at Jan Olav hadde turneringens flotteste mål. Og det mot selveste vinnerlaget (Biribordellet)!!
    Rett og slett moro var det. Neste år må vi organisere dette slik at vi vinner festen om ikke annet :)

    SvarSlett
  2. Da kan gamle hr Lund melde at skroget har nå 2 døgn etter ballbingecupen for alvor skjønt at det var ca 20 år siden siste krumspring.Og la det være sagt:HØNA er det minste problemet.
    Så etter diverse indre vurderinger har jeg nå kommet frem til at jeg melder meg på
    neste års ballbingecup..............,som matrialforvalter :-).
    Ellers så må man jo bare berømme resten av gjengen som spilte en fantastisk underholdene
    og impulsiv fotball, når man i tillegg tar med i betraking at man stilte med en halvskrøplig gammel brannkonstabel som toppscorer og ei gammal frøken som midstopper så synes jeg detta gikk helt kanon ;-)

    SvarSlett
  3. Party all night ........11. juni 2012 kl. 14:46

    Det var bra jobba folkens men, .....såg ingen ta dekk på festen etterpå .......hmmmm bortsett fra min halvskrøplige gamle brannmann ......

    SvarSlett
  4. Vil også takke BIPP for innsatsen!

    Det var stas å se igjen både keeper Lund (som vel ikke har vært så høyt og lavt på så kort tid, siden han nærmest egenhendig sikret guttelaget seier i Gausdal Cup i 1986) og midtstopper Brovold, som helt sikkert fortsatt kunne spilt damefotball i Biri (om hun skulle finne verdi i å ofre helsa si ved å ignorere det kranglete kneet sitt da..).

    Synes også at reservekeeper Lyngby viste tydelig tegn på at han hadde holdt på med dette før. Brannmannen deres har jo nylig scoret på Alfheim, noe som helt klart tyder på en formtopp, så det var ingen overraskelse at han også gjorde det bra i bingen lørdag.

    Artig å høre at dere planlegger deltagelse neste gang også - da må dere (som Gry sier) også planlegge en bredere deltagelse på banketten. Der var det mye folk og god stemning, men jo flere jo bedre.

    Lykke til med både syklingen og balltreningen det kommende året.

    -Trond Ø.

    SvarSlett