søndag 17. juni 2012

Ole Anders og Kjellis syklet Nerskogsrittet

Unge Lund (født på 70-tallet) og gamle Gullord (født på 60-tallet) tok i helgen turen oppover til Nerskogen,  litt nord for Oppdal, for å teste ut Nerskogsrittet. For Ole Anders, som både har hytte der og i tillegg er i slekt med halve bygda, er dette hjemmebane og et ritt han har snakket om i flere år... Så i år var det ingen vei utenom, i år måtte det bli tur. I tillegg var værmeldingen lovende og alt lå til rette for en bra ritt. Et par timer før start begynte det imidlertid å regne litt, men dette gav seg heldigvis før start :-)
Løypa er 54 km og bortsett fra en kort parti på ca 1 km med litt småteknisk sykling så går rittet på fine grusveier og noe asfalt. Drøyt 900 høydemeter gjør imidlertid sitt til at det er fullt mulig å bli så sliten som man bare gidder... Snaue 300 deltagere og mye tilskuere som gav god stemning rundt omkring i løypa. For alle som liker typiske "grusritt" er dette et kjempefint sykkelritt som vi absolutt kan anbefale.
Resultatmessig var vi vel også begge ganske godt fornøyd med innsatsen. Ole Anders syntes kanskje han hadde åpnet litt i hardeste laget og måtte roe ned litt en liten periode, men fikk opp bra fart igjen siste halvdel av rittet. Kjellis synes selv han syklet ganske jevnt og godt hele veien. Det skulle vise seg at "de gamle er eldst" og Kjellis kom derfor først i mål av oss på tiden 2.08.20, mens unge Lund kom inn på 2.19.25.  Med dette ble Kjellis nr 39 og Ole Anders nr 61 av de 84 deltagerne i klassa. Slettes ikke verst av et par pjallere på hyttetur i Trøndelag :-)
Resultater finner dere her: http://www.nerskogsrittet.no/uploads/kundefiler/Nerskogsrittet%20resultat%202012.pdf

8 kommentarer:

  1. Vi slo da`n Erik Håker :-), det er det ikke alle som har gjort.Dessuten har jeg og kjellis forskjellig syn på på terrengpartiet. Mens han såg på dette som 1 km med lett terreng opplevde jeg det som endeløse vidder med hengemyrer og forsering av svære snøskavler.Tror nok jeg tapte en 20-25 min der..............

    SvarSlett
  2. Jeg advarte "Proffen" mot snøfonner i løypa, men trur`un ikke han skulle sykkle allikavæl...knis...

    SvarSlett
  3. Hvilken årsklasse var det Erik Håker har havnet i nå igjen?.........:-)
    Bra jobba guta!

    SvarSlett
  4. Erik Håker var bare ei klasse over oss, så ikke akkurat store forskjellen...:-)
    Ellers er vi nå veldig spent på tidene til både Anonym og Hans Ole i morgendagens test rundt om Saug... Eller hører vi unnskyldninger for at det ikke passer nok en gang :-p

    SvarSlett
  5. Hehe, nå ble det stille i fjøset gitt ;-)

    SvarSlett
  6. Som tidligere uttalt har jeg en viktig hjemmekamp å ta meg av i dag, så noe test rundt om Saug blir det ikke på meg i dag heldigvis. Får ta opp kampen mot klokka seinere jeg vel.(eneste jeg kan kjempe mot i år blir klokka. Kommer langt bak dere andre treningsnarkomane)

    SvarSlett