mandag 23. august 2010

Birkebeinerinfo!

Nå er det kun få dager til årets Birkebeinerritt går av stabelen.
Vi er i også i år heldige og har fått en gjeng som kommer til å stå oppe i Kvarstadseterlia som psykisk støtte og hjelp til å lange evt.drikke og annet. Syklister som føler for noe godsaker i slutten av bakken der, må selv sørge for å levere dette innen kl.21.00 fredag kveld hos Kalrasten. HUSK Å MERKE DET DERE SKAL HA MED NAVN OG EVT.INSTRUKSJONER ELLERS! Tror vi må si det blir et visst værforbehold med folkene der oppe da de sikkert ikke er interessert å sitte flere timer i skauen hvis nesten ingen BIPPERE skal sykle. Er det flere som har lyst til å være med å se på der oppe, tar dere kontakt og samordner dette selv. Det er koselig både for de som skal være der oppe og syklistene at det blir flere, så møt opp!
På Lillehammer kommer Anne Lise til å være lokalisert i målområdet. Er det noen som vil ha med rene klær til skift etter endt sykling, kan dette medbringes av henne. Er det fint vær, vil hun antageligvis sitte i bakken under BIPP-banneret som før. Er det flere som vil være med til Lillehammer, tar dere bare kontakt med Anne Lise og avtaler det med henne. Tror også hun vil være glad for selskap ved Håkonshall. Bag med klær leveres i Øverbygdsveien før kl.21 på fredag!
Vi håper på en dag med fint vær, gode tider og ingen uhell.
GOD TUR!

1 kommentar:

  1. Ja, nå ser det ut til at Birken-været har kommet gitt... Tror Anne Lise ligger godt an for å få selskap ved Håkonshall :-)

    SvarSlett