onsdag 11. august 2010

Kjellis og Hans Ole perset i Åslendet GP

Det var ca 50 stk som stilte til start i Åslendet GP, slettes ikke verst for et ritt som var "avlyst"... Men selv om arrangementet ble gjennomført som et enkelt "treningsritt", uten startkontigent og med et ganske enkelt opplegg (omtrent som Ytteråsen GP), var ikke dette merkbart for syklistene og vi fikk alle ei veldig god gjennomkjøring :-)
Med litt regn og vind var nok ikke forholdene helt perfekte, men god temperatur og asfalt hele veien gjør at man heller ikke taper mye.
Når det gjelder resultater brukte Kjellis 51.43 og Hans Ole (eller Hans Jørgen Lundby som det står på resultatlista) 56.35. For begge vil dette da si at det er pers med noen få sekunder, noe vi får si oss fornøyd med da vil vel må innrømme at alderen ikke lenger jobber med oss :-) Ellers så vi at "proffene" stilte med både smale slicks-dekk (uten mønster) og tempobøyle, noe man muligens tjener et par minutter på i forhold til oss som sykler med "vanlige" offroad-sykler. Det var hjemmefavoritten Tor Atle Fuglerud som tok seieren på 42.28 og det var 5 sekunder raskere enn unge Martin Olsen fra Toten-Tråkk. Uansett sykler og dekk, det er dritfort!!
Takk til Raufoss & Gjøvik Sykkelklubb som arrangere dette rittet årlig og så satser vi på at BIPP stiller med flere på startstreken neste år. Resultater finnes på http://www.rgsk.no/

1 kommentar:

  1. Neste gang blir det uten alderstillegg,men med slick-dekk,kondomdress og tempobøyle isteden...knis...Men bra kjørt :)

    SvarSlett