lørdag 28. august 2010

Birken 2010 gjennomført(for de fleste)

Tre BIPPERE startet på Rena denne lørdagen i skikkelig møkkavær. Flere av klubbens påmeldte la inn årene allerede tidlig i uka da værutsiktene ikke var noe særlig. Dette var nok ifølge undertegnede sikkert det smarteste valget, men vi måtte nå prøve oss. Hans Ole la i veg, men etter 20 km var det slutt på bremsene. Da var det ikke snakk om å klundre med skifte av nye klosser på nærmeste servicestasjon, men rett og slett å legge inn årene.
Takk til Osloværing som uoppfordret stoppet og tilbød skyss med en gang jeg kom ned til hovedveien kald og møkkete. Bjørn derimot, fikk ikke problemer hverken med kropp, sykkel eller motivasjon, og fullførte med stil på 5:02:48, fremdeles like positiv med et stort smil om munnen.Veldig bra. Birgitte la også ut med godt mot litt utpå formiddagen. Dette til tross for advarsler fra Hans Ole om elendig føre. Etter mange mot-og unnabakker på såpeglatt føre, rullet Birgitte i mål på 6:11:48. Imponerende av klubbens to froskemenn må vi bare bøye oss i søla og si. Av andre kjentsfolk som valgte å tilbringe dagen i søla var Tove og Torbjørn. Torbjørn fullfører på knallsterke 3:15:50 og en 5.plass i klassa si. Tove gjør et knallbra ritt og havner på sterke 4:22:47 og en 7.plass i sin klasse. Råbra! Bjørn Jøran kom 4 min.for sent til å tukte Bjørn, men uansett bra gjennomført fra den karen også.
PS! Må på vegne av de som tråkket seg over fjellet si til de som satt i Kvarstadlia hele dagen for å lange drikke og mat at disse er en utrolig motivasjonsfaktor og ha der oppe. Takk for hjelpen. Håper at folk også neste år stiller der oppe som langere til slitne syklister. Vi må si vel gjennomført av alle som har tråkket seg gjennom dette våte eventyret i år, og så får vi håpe på atskillig bedre vær når neste ritt går av stabelen 25.sept.



2 kommentarer:

  1. Snakk om drittvær i år også, slike forhold holder jeg meg langt unna gitt..... Slitsomt a..... og så kaldt......

    SvarSlett
  2. Bra jobba Bippere ,klubbens ære ble beholdt :)

    SvarSlett